de-ruimte


Holistische Massage & Klankbehandelingen

Diverse massage technieken uit onder andere shiatsu (drukpuntmassage / werken met Meridianen) ayurvedische massage (met gebruik van biologische olie en zuivere etherische essenties) en energetische healing worden  toegepast in afstemming op degene, die de behandeling ondergaat. De diep reinigende werking omvat zowel het fysieke als het subtiele lichaam en de geestesgesteldheid. 

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een "klankmassage", waarbij verschillende soorten klankschalen op en om het lichaam heen gespeeld worden die harmoniserend op het gehele systeem werken.


Alle aspecten van het zelf komen in een staat van diepe ontspanning terecht tijdens de 1h tot 1,5h durende behandeling.

Volledige ontspanning is de basis voor het oplossen van spanningen en blokkades op alle niveaus.

Door een verstoorde balans tussen inspanning en ontspanning in lichaam en geest, bijvoorbeeld door stress, ontstaan spanningsvelden in het systeem, die zich als fysieke en of emotionele klachten uiten. Afvalstoffen kunnen dan niet meer goed afgevoerd worden en het lichaam wordt verzwakt.

Klachten die door zulke blokkades kunnen ontstaan, zijn onder andere: vermoeidheid, hoofdpijn, rugpijn, spierpijn, slapeloosheid, slechte spijsvertering, depressie, angsten, onzekerheid, (over)spanning, prikkelbaarheid, verkeerde houding en niet zelden terugkerende infecties als resultaat van een verzwakt immuunsysteem.  

Massage helpt om het evenwicht te herstellen. Door de gerichte grepen wordt die in organen en weefsel vastzittende energie weer tot stromen gebracht. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor de doorbloeding verbeterd wordt. Vastzittende emoties kunnen vrij komen waardoor meer ruimte voor bewustzijn ontstaat en conflicten opgelost kunnen worden. 


 

 

Prijzen vanaf 1 januari 2021

(yoga studenten en reguliere ruimtevaarders ontvangen € 5,- korting)  

60 min.      65,- €
                                             90 min.       85,- €

massage cadeau bon

Download hier je massage cadeau bon. Uitprinten op A4, 2 keer vouwen en je hebt een mooie stevige kaart die zelfstandig staat.    

Stuur een mailtje aan Tanja en maak het bedrag over op Fantastree NL37 TRIO 0212 2628 23 ovv "massage cadeaubon + naam".  

massage cadeaubon.pdf massage cadeaubon.pdf
Grootte : 1808,142 Kb
Type : pdf

Klankbehandeling

De helende werking van klanken wordt al meer dan 5000 jaar in de Indiase heelkunst gebruikt. Klankschalen beschikken over een rijk spectrum aan boventonen en werken met resonantie.

Als er sprake is van blokkades, zijn ook de lichaamseigen trillingen uit balans. Net als een stemvork werken de geluidsgolven van de schalen harmoniserend op de frequenties van lichaam en geest.

Dit werkt door tot op niveau van  de cellen. Tijdens de diepe ontspanning in het "klankbad" worden spanningen opgeheven en wordt het lichaam vaak als aangenaam licht en vrij zwevend ervaren.

De zelf helende vermogens worden aangewakkerd en creativiteit en levensvreugde positief beïnvloed. Hierdoor kunnen oude patronen makkelijker gezien en losgelaten worden en ontstaat ruimte voor herordening en nieuwvorming.