de ruimte


Detox dagen

Groepsreizen
Lente en herfst zijn de beste tijd om het lichaam te ontzuren en te ontgiften. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en wordt daardoor beïnvloed door de jaargetijden en de maanstanden.
Om op een gezonde manier te detoxen is het belangrijk dat dit verantwoord opgebouwd wordt. De hier aangeboden Detox weekenden omvatten niet alleen het sap-vasten weekend, maar ook een begeleiding op afstand waarin de deelnemers thuis de voor- en nabereiding doen. In de op- en afbouwfase kun je daarnaast alles doen wat je normaal ook doet ivm met werken en je dagelijkse routine, al is het aan te raden om het zo rustig mogelijk te houden.
Op het Detox Weekend zelf vormt de combinatie van verse sapjes en smoothies, dagelijkse yoga en meditatie oefeningen samen met een schitterende plek midden in de natuur de ideale mix voor een geslaagde reset voor lichaam, geest en ziel.
Tijdens het gehele proces  van 10 dagen voel je steeds helderder en krachtiger. De positieve effecten werken nog heel lang na.

Individueel
Het is ook mogelijk om je op te geven voor een 1-op-1-traject van 10 dagen of een maand. Hierin richten we ons niet alleen op de momentele levenssituatie maar ook op wensen naar een blijer en gezonder levenspatroon. Naast de verandering van voeding kijken we naar je neurotransmitterhuishouding en werken we in 2-4 sessies samen met yoga, ademcoaching en visualisaties.
Voelen jij en je lijf zich geroepen? Neem graag contact op voor meer informatie.


Op alle yoga-en detoxreizen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Coming Up
Recensies
Corona heeft ons aan huis gekluisterd, maar Tanja wist ons al detoxend ook aan de buis te kluisteren. Via video verbinding met elkaar een Detox weekend doen (en niet te vergeten de heerlijke receptjes via de mail!)

Wat zou hiervan terecht komen?

Na afloop kunnen we alleen maar zeggen live of via video de boodschap van Tanja komt altijd door. Maar er gaat natuurlijk niets boven live aanwezig zijn. We kijken er daarom naar uit om dit in het najaar voor t ‘eggie’ met elkaar te doen. Dank Tanja én Baldwin, voor het laten slagen van dit weekend!

Liefs, de yogazussies Linda & Connie
Suzanne:
Ik heb meegedaan met een (lente) detox weekend voor vrouwen in de Ardennen. Tanja heeft heel zorgvuldig het weekend georganiseerd, met ruime aandacht voor alle details en alle deelnemers. Het verblijf was fantastisch, met een sauna & jacuzzi in een mooie natuurgebied. Ook al heb ik weinig ervaring met meditatie en yoga (en detox-en), heeft Tanja mij (en iedereen) goed kunnen begeleiden zodat ik het meeste kon uithalen van de lessen. We hebben ook van heerlijke sapjes en smoothies en (verdunde) soepen genoten die Tanja zorgvuldig van te voren heeft uitgezocht en die we samen hebben voorbereid. En als bonus ben ik 3 kilo afgevallen : ). Ook voor en na het weekend zijn we begeleid met heerlijke recepten om verantwoord af en op te bouwen. Haar aandacht voor details en haar fijne manier van zijn heeft ervoor gezorgd dat het weekend vlekkeloos liep. Ik denk dat het zo goed gaat omdat Tanja een ware "natural" is in wat zij doet. Love what you do, do what you love.
Daniela:
" Ik had dit detox-weekend al maanden van te voren geboekt omdat de timing (eind maart met nieuwe maan) meteen goed voelde. Vooraf werd ik goed geïnformeerd over wat te doen en vooral laten, met verrassend lekkere recepten. Gelukkig wist ik wat ik kon verwachten en is het meer dan alleen sap-vasten. Want juist innerlijk werd er van alles geschoond. Niet zonder lichamelijk ongemak dus. Hoe fijn is het dan om met vrouwen samen te zijn, die allemaal het soort gelijke doormaken. Ieder op haar eigen manier.
De setting, de sfeer, de fysieke plek, Tanja's begeleiding, het samen eten voorbereiden in de grote keuken…alles was fijn en ondersteunend. Of je nu even op jezelf wilde zijn of onder de vrouwen, alles kon en liep als vanzelf. De warmte van de sauna, van de zon, de massagestralen van het bubbelbad waren meer dan welkom in dit proces. Ik ging als een geschoonde hernieuwde ik weer naar huis. Al waar ik ook daar nog kon nagenieten van de overheerlijke recepten om langzaam weer in het 'normale' ritme te geraken. In alles de moeite waard!…"
Archief
Vrouwenweekend Yoga & DetoxVrijdag, 23 oktober t/m maandag ochtend, 26 oktober 2020


Lang Weekend in Butgenbach, Belgische Ardennen 
Vrouwenweekend Yoga & Detox
27 t/m 30 maart 2020

Lang Weekend Ardennen 
vervangen door online programma ivm Corona


Redu, Belgische Ardennen 
Stilte Weekend Yoga & Detox

Lang Weekend voor vrouwen & mannen 

La Roche, Belgische Ardennen 
Vr, 27 sept  t/m Ma, 30 september   2019
Vrouwenweekend Yoga & Detox

Lang Weekend Ardennen 

Dinant, Belgische Ardennen 
Vrijdag, 20 september   t/m  Maandag, 23 september   
           

Vrouwenweekend Yoga & Detox           

Vrijdag, 29 maart   t/m

Maandag, 1 april 2019


Lang Weekend Ardennen                                  Wirtzfeld, Ardennen  (bij Monschau)