de - ruimte


Je kan een mens niets leren in die zin;  je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.

Galileo Galilei

Privé lessen Yoga & Individuele begeleiding

Wil je jouw kennis en oefening in yoga verdiepen, individuele begeleiding bij herstel van letsel, chronische klachten of een op jouw wensen afgestemd oefen programma? Dan is er de mogelijkheid voor privéles voor een of meerdere personen.

Sta je op een punt in je leven waarin intense veranderingen plaats vinden of is er iets gebeurt dat je moeilijk een plek kunt geven en wil je daarin graag begeleiding? Dan kunnen we samen een coaching traject voor je neerzetten. In een oriëntatie gesprek is er alle ruimte voor jouw verhaal en kijken wij waar je behoefte aan hebt op dit moment en waar je naartoe wilt.

Een persoonlijk traject bestaat uit meerdere sessies (meestal 3) van 1,5 tot 2 uur tijd. De inhoud van de sessies is op jouw behoeftes afgestemd en kan variëren van yoga en ademwerk tot geleide meditaties, visualisaties, massages en energetische behandelingen, mentale oefeningen en begeleiding in het omstellen van voeding en leefpatronen. Als je wilt krijg je dan ook "huiswerk" mee, om de opgedane inzichten in je dagelijks leven toe te kunnen passen en te verdiepen.

Prijzen vanaf 1 januari 2021

Privé les Yoga:                                                                      Traject begeleiding:

€ 55,- voor 60 min                                                               € 25,-  Oriëntatie gesprek  (30 - 45min)     

€ 75,- voor 90 min                                                               € 65,-  Per sessie 60min  (5 ,- € korting voor yoga studenten) 

max. 3 pers voor privé les                                                     € 85,-  Per sessie 90min  (5 ,- € korting voor yoga studenten)

Recensies

Ellen, (32 jaar)

"Mijn vriend en ik hebben samen privé les gehad van Tanja als kadootje voor mijn vriend omdat hij zo goed voor me heeft gezorgd na een auto ongeluk.  Het was een zonnige dag en na een heerlijk fietstochtje langs de Amstel kwamen we bij Tanja. Binnen is al een fijne ruimte, maar we konden heerlijk buiten in de zon oefeningen doen. Tanja legt alles heel rustig en helder uit en kijkt goed naar wat je lijf aan kan. Het was een heerlijke ochtend en we mochten ook blijven picknicken in haar fijne tuin. Kortom: een heerlijke ochtend quality time met zijn tweetjes. En fijne yoga oefeningen die we nu ook thuis doen. "

Joyce, (74 jaar)

"Tanja heeft mij in mijn rouwproces weer een paar stappen verder geholpen. Ik ben heel blij met haar.
Ik voelde mij bij de eerste ontmoeting meteen veilig en in goede handen.

Of haar coaching nu ingevuld wordt in de vorm van een gesprek, yoga of dieptemassage, haar benadering is raak en doeltreffend, maar zonder zich op te dringen, zonder nadrukkelijk over te komen.
Tanja voelt intuïtief goed aan waar je staat en welke behoeften je hebt. Ze straalt rust uit, komt helder over en stimuleert daarnaast het vinden van je eigen kracht.

En, niet onbelangrijk, Tanja is oprecht en empathisch."


Bente

"In elke houding kom je als zowel als ervaren yogi als beginner punten tegen waar het lastig wordt, waar je lichaam weerstand biedt, je ademhaling blokkeert, gevoelens of gedachten opkomen. Bij Transformatieve yoga adem je deze plekken open, onderzoek je wat zich achter de spanning schuil houdt. Zonder oordeel, iets persé te moeten duiden, conclusies of oplossingen te moeten bieden. Dit schept ruimte, verbinding en ontspanning. 

Tanja leeft wat ze doorgeeft en vult de ruimte niet alleen met haar stem, maar ook met haar eigen creaties. De sfeer die zij tijdens de les, maar ook tijdens alle verdiepende activiteiten om de lessen heen (zoals haar jaarlijkse yoga reizen) creëert is heel tekenend voor haar. Eigen, in verbinding, verdiepend, speels en een tikkie hippie."