de - ruimte


Lestijden

Dag

Tijd

Les

Inhoud

Maandag

15.00h – 16.30h

Tsa Lung *

Tibetaanse Yoga

Dinsdag

19.00h – 20.30h

Transformatieve Yoga

Yin / Yang

Woensdag

10.00h – 11.30h

Transformatieve Yoga

Yin / Yang

Woensdag

19.00h – 20.30h

Transformatieve Yoga

Yin / Yang

Donderdag

  6.30h –  7.30h

Vroege Vogels Flow

Dynamisch op ademhaling

Donderdag

10.00h – 11.30h

Herstellende Yoga

Zachte Houdingen

Donderdag

19.00h – 20.30h

Transformatieve Yoga

Yin / Yang

* De Tibetaanse yogalessen in Tsa Lung worden gegeven door Samko (opgegroeid en gestudeerd in een klooster in Tibet) en zijn op basis van donatie.
Prijzen vanaf 1 Januari 2019

Abonnement

Bijdrage

Losse les                                 

€   14,-

Starterspakket  (3 lessen)           

€   22,-

4x per maand  (minimale inschrijving 6 maanden)

€   40,-

6x per maand  (minimale inschrijving 6 maanden)

€   55,-

Onbeperkt       (per maand, + 20% korting op evenementen van de-ruimte zelf)

€   70,-

10-ritten         (6 maanden geldig met ingang van de eerste les)

€  110,-  

De bijdragen voor de abonnementen graag aan het begin van de maand overmaken op naam van Fantastree,  Triodosbank  NL37 TRIO 0212 2628 23 ovv. het abonnement en je voornaam.

 Yoga Cadeau Bon

Voor één of meerdere lessen a € 14,- per les of een 10-ritten kaart voor € 110,-.

Download hier je Yoga cadeau bon. Uitprinten op stevig A4 papier, 2 keer vouwen en je hebt een mooie kaart die zelfstandig staat. Stuur een mailtje aan info@de-ruimte.net en maak het bedrag over op Fantastree, NL37 TRIO 0212 2628 23 ovv "yoga cadeaubon + naam van de ontvanger".

Yoga cadeaubon.pdf Yoga cadeaubon.pdf
Grootte : 995,568 Kb
Type : pdf
Recensies


"Vanaf het begin, kleine 5 jaar geleden, voel ik mij hier totaal op mijn gemak. Elke week leer ik weer wat bij, vooral over mezelf. Door de manier waarop Tanja lesgeeft/masseert, kan ik me volledig overgeven."

Nanda (46 jaar)

"Zodra je een voet over de drempel zet, laat je alle stadse stress achter je. Tanja geeft les op een heel prettige manier, de klankschalen nemen je mee op een verre reis……Echt alles klopt bij het bijzondere ‘de-ruimte’! Een dikke aanrader !"

Linda Zonderman en Connie Simonis

"Iedereen die yoga bij Tanja volgt zal beamen, voelen = begrijpen. De yoga lessen in de ruimte verdiepen en herstellen de verbinding met jezelf en geven je de kans om spanningen, indrukken, gedachten en emoties te doorvoelen en te verwerken. De lessen zijn alles behalve oppervlakkig. Geen quick fix of een snelle workout. Transformatieve yoga komt voor mij het dichtst bij een combinatie van Yin en Restorative yoga. De houdingen gebruik je voor zelfonderzoek, lenig zijn doet er niet toe. Wel je bereidheid om te durven erkennen wat er in je leeft. 

Voor mij persoonlijk is de ruimte als thuiskomen. Een 'reset' plek waar de tijd stil staat en je stil wordt. Stil worden, zeker in deze tijd van overvloed, prikkels en mogelijkheden is geen luxe maar echt noodzaak. Alleen in stilte kun je luisteren naar de signalen van je lichaam en vind je afstemming, want zo durf ik inmiddels te concluderen: van binnen weet je alles."

Bente