de ruimte


Detox dagen

Lente en herfst zijn de beste tijd
om het lichaam te ontzuren en te ontgiften. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en wordt daardoor beïnvloed door de jaargetijden en de maanstanden. De fases van de afnemende maan maken het proces van loslaten en ontgiften makkelijker en effectiever. Hiermee wordt rekening gehouden bij het plannen van de data.
Om op een gezonde manier te detoxen is het belangrijk dat dit verantwoord opgebouwd wordt. De hier aangeboden Detox weekenden omvatten niet alleen het sap-vasten weekend, maar ook een begeleiding op afstand waarin de deelnemers thuis de voor- en nabereiding doen. In de op- en afbouwfase kun je daarnaast alles doen wat je normaal ook doet ivm met werken en je dagelijkse routine, al is het aan te raden om het zo rustig mogelijk te houden.
Op het Detox Weekend zelf vormt de combinatie van verse sapjes en smoothies, dagelijkse yoga en meditatie oefeningen samen met een schitterende plek vol Wellness faciliteiten de ideale mix voor een geslaagde reset voor lichaam, geest en ziel.
Tijdens het gehele proces  van 10 dagen voel je steeds helderder en krachtiger. De positieve effecten werken nog heel lang na.

Coming Up
Maart 2019

Vrouwenweekend Yoga & Detox            Vrijdag, 29 maart   t/m  Maandag, 1 april 2019

Lang Weekend Ardennen                                  Wirtzfeld, Ardennen  (bij Monschau)                    

Van vrijdag,  29 maart tot maandag,  1 april hebben wij weer een complete Wellness-Cottage tot onze beschikking in de Belgische Ardennen in de buurt van Monschau.

Ons paleis beschikt over 7x 2-persoonskamers, ieder met een eigen badkamer. Er is een groot Wellness bereik met 2 sauna's, (stort) douches en een buiten jacuzzi. Binnen kunnen we genieten van open haard en houtkachel en diverse knusse zithoeken. Buiten op ons ruime patio met waterpartij is er tevens een buitenkachel aanwezig. In de idyllische omgeving vindt je een gevarieerd aanbod aan wandelpaden. Kortom, in pure luxe mogen we ons lichaam opschonen en ons opnieuw ermee verbinden.

Je krijgt voorbereidende begeleiding om de week ervoor je voeding om te stellen en af te bouwen. Gedurende het weekend geniet je nieuwe recepten voor verse sapjes en smoothies en kun je je ervaring van de afgelopen keer verdiepen of nieuwe ervaringen opdoen. Na afloop van het weekend ontvang je een stappenplan om je voeding weer goed op te bouwen.

Detoxen is geen boetcamp en we zullen dan ook niet alleen genieten van smakelijke sapjes en smoothies, maar ook van Yoga, (geleide) Meditaties, klankschalensessies, stiltewandelingen in de natuur, knapperende vuurtjes, onze luxe sauna's en de jacuzzi met uitzicht op onze patio.

De vraag "wat is voeding eigenlijk ?" komt op diverse gebieden aan bod. Niet alleen het eten zelf, maar ook wat voeding op mentaal, emotioneel,  en  op zielsniveau betekent. Door het vasten wordt je helderder en het wordt stiller in jezelf. Na verloop van tijd voel je energieker en heb je minder slaap nodig.

Vasten is een proces, waarin je heel kwetsbaar kan voelen, vooral in de eerste paar dagen. Daarom is dit weekend alleen voor meisjes en staat in het teken van "Sisterhood": je mogen onderdompelen in de vrouwelijke energie, waar we elkaar steunen en tegelijkertijd laten Zijn. Jezelf  en de vriendschap met jouw lijf opnieuw ontdekken en vestigen.


Na (en voor) afloop van dit weekend kun je altijd met vragen bij mij terecht, die zich kunnen ontwikkelen op moment dat je weer in je dagelijks leven stapt. ik begeleid je graag in het herstructureren van bv je eetpatroon of wat zich ook aandient, waarin je alleen even niet verder komt.

 

Max. deelnemers:   13 (vol)

Kosten:                   verblijf op basis van 2 persoons kamer met eigen badkamer

Vroege Vogels:        € 325,-  (geldig bij boeking tot 4 november 2018)

Regulier Tarief:        € 355,- 

Inbegrepen:            Verblijf in de villa inkl. Bedlinnen en handdoeken,

                                Sapjes en Smoothies,

                                Yogalessen, Meditatie & overig programma,

                                Voor- en nabegeleiding 

Niet inbegrepen:     Vervoer (het is 3h rijden vanaf Amsterdam, we zullen zoveel mogelijk carpoolen)

 

Aanmelding:            via info@de-ruimte.net

                                je aanmelding staat als je € 150,- aanbetaling hebt overgemaakt aan 

                                Fantastree, rek.nr NL37 TRIO 0212 2628 23 ovv  "Detox weekend Ardennen"