de ruimte


Detox dagen

Lente en herfst zijn de beste tijd
om het lichaam te ontzuren en te ontgiften. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water en wordt daardoor beïnvloed door de jaargetijden en de maanstanden. De fases van de afnemende maan maken het proces van loslaten en ontgiften makkelijker en effectiever. Hiermee wordt rekening gehouden bij het plannen van de data.
Om op een gezonde manier te detoxen is het belangrijk dat dit verantwoord opgebouwd wordt. De hier aangeboden Detox weekenden omvatten niet alleen het sap-vasten weekend, maar ook een begeleiding op afstand waarin de deelnemers thuis de voor- en nabereiding doen. In de op- en afbouwfase kun je daarnaast alles doen wat je normaal ook doet ivm met werken en je dagelijkse routine, al is het aan te raden om het zo rustig mogelijk te houden.
Op het Detox Weekend zelf vormt de combinatie van verse sapjes en smoothies, dagelijkse yoga en meditatie oefeningen samen met een schitterende plek vol Wellness faciliteiten de ideale mix voor een geslaagde reset voor lichaam, geest en ziel.
Tijdens het gehele proces  van 10 dagen voel je steeds helderder en krachtiger. De positieve effecten werken nog heel lang na.


Op alle yoga-en detoxreizen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Coming Up
September 2019
Vrouwenweekend Yoga & Detox

Lang Weekend Ardennen 

Dinant, Belgische Ardennen 
Vrijdag, 20 september   t/m  Maandag, 23 september   
           
Frauenwochenende Yoga & Detox 2019.pdf Frauenwochenende Yoga & Detox 2019.pdf
Grootte : 300,453 Kb
Type : pdf

Ruimte voor jezelf, een reset voor je lichaam en tot rust komen voor je geest: Een lang weekend alleen voor vrouwen van vrijdag,  20 september tot maandag,  23 september. Met een kleine groep van 8 vrouwen zijn wij het hele weekend midden in de prachtige natuur van de Ardennen in een luxe villa met buitensauna en wijdzicht. In de idyllische omgeving vindt je een gevarieerd aanbod aan wandelpaden op loopafstand van rivier en bos. Kortom, in pure luxe mogen we ons lichaam opschonen en ons opnieuw ermee verbinden.

Je krijgt voorbereidende begeleiding om de week ervoor je voeding om te stellen en af te bouwen. Gedurende het weekend geniet je nieuwe recepten voor verse sapjes en smoothies en kun je je ervaring van de afgelopen keer verdiepen of nieuwe ervaringen opdoen. Na afloop van het weekend ontvang je een stappenplan om je voeding weer goed op te bouwen.

Detoxen is geen boetcamp en we zullen dan ook niet alleen genieten van smakelijke sapjes en smoothies, maar ook van Yoga, (geleide) Meditaties, klankschalensessies, stiltewandelingen in de natuur en onze luxe buitensauna.


De vraag "wat is voeding eigenlijk ?" komt op diverse gebieden aan bod. Niet alleen het eten zelf, maar ook wat voeding op mentaal, emotioneel,  en  op zielsniveau betekent. Door het vasten wordt je helderder en het wordt stiller in jezelf. Na verloop van tijd voel je energieker en heb je minder slaap nodig.

Vasten is een proces, waarin je heel kwetsbaar kan voelen, vooral in de eerste paar dagen. Daarom is dit weekend alleen voor meisjes en staat in het teken van "Sisterhood": je mogen onderdompelen in de vrouwelijke energie, waar we elkaar steunen en tegelijkertijd laten Zijn. Jezelf  en de vriendschap met jouw lijf opnieuw ontdekken en vestigen.


Na (en voor) afloop van dit weekend kun je altijd met vragen bij mij terecht, die zich kunnen ontwikkelen op moment dat je weer in je dagelijks leven stapt. ik begeleid je graag in het herstructureren van bv je eetpatroon of wat zich ook aandient, waarin je alleen even niet verder komt.

 

Max. deelnemers:   6 (nog 1 plaats beschikbaar)

Kosten:                   verblijf op basis van 2 persoons kamer:

                                € 355,-   met eigen badkamer

                                € 335,-   met gedeelde badkamer (3 personen delen 1 badkamer)


Inbegrepen:            Verblijf in de villa inkl. Bedlinnen

                                Sapjes en Smoothies,

                                Yogalessen, Meditatie & overig programma


                                Receptenboek voor 10 dagen (e-boek)                             

                                Voor- en nabegeleiding 

Niet inbegrepen:     Vervoer (het is 3h rijden vanaf Amsterdam, we zullen zoveel mogelijk carpoolen)

 

Aanmelding:            via info@de-ruimte.net

                                je aanmelding staat als je € 150,- aanbetaling hebt overgemaakt aan 

                                Fantastree, rek.nr NL37 TRIO 0212 2628 23 ovv  "Yoga & Detox Dinant" 

 

Stilte Weekend Yoga & Detox

Lang Weekend voor vrouwen & mannen 

La Roche, Belgische Ardennen 
Vrijdag, 27 september   t/m 

Maandag, 30 september
  


Van vrijdag,  27 september tot maandag ochtend,  30 september gaan wij samen een lang weekend de stilte in: Ruimte voor jezelf, een reset voor je lichaam en tot rust komen voor je geest: Met een kleine groep van max 7 mensen zijn wij het hele weekend midden in de prachtige natuur van de Ardennen in een Vintage-Villa met wijdzicht. In de idyllische omgeving vindt je een gevariëerd aanbod aan wandelpaden op loopafstand van rivier en bos. Op deze krachtplek mogen we ons lichaam opschonen en ons opnieuw ermee verbinden.


Bij zonsopgang zullen we de dag beginnen met een stiltemeditatie van het donker naar het licht waarin de magische veranderingen van nacht naar ochtend op alle niveaus waarneembaar zijn. Stilte is een grote kracht die je meeneemt naar het centrum van jezelf en de essentie van alle dingen. Daarom is dit hele weekend opgedragen aan de stilte.

Met alle ruimte voor jezelf (en ook samen als groep) wordt je gedragen door de stilte en mag je veilig de diepte in gaan.

Naast de (gedeeltelijk geleide) meditaties en de yoga zijn er klankschalensessies met een knapperend vuurtje in de avond en veel tijd voor jezelf en voor stiltewandelingen in de mooie natuur.

Je krijgt voorbereidende begeleiding om de week ervoor je voeding om te stellen en af te bouwen. Gedurende het weekend geniet je nieuwe recepten voor verse sapjes en smoothies en na afloop ontvang je een stappenplan om je voeding weer goed op te bouwen.


De vraag "wat is voeding eigenlijk ?" komt op diverse gebieden aan bod. Niet alleen het eten zelf, maar ook wat voeding op mentaal, emotioneel,  en  op zielsniveau betekent. Vasten is een proces, waarin je heel kwetsbaar kan voelen, vooral in de eerste paar dagen. Door het vasten wordt je helderder en het wordt stiller in jezelf. Na verloop van tijd voel je energieker en heb je minder slaap nodig. Je gaat door alle lagen en alle verhalen van jezelf heen terug naar de bron.


Na (en voor) afloop van dit weekend kun je altijd met vragen bij mij terecht, die zich kunnen ontwikkelen op moment dat je weer in je dagelijks leven stapt. ik begeleid je graag in het herstructureren van bv je eetpatroon of wat zich ook aandient, waarin je alleen even niet verder komt.

 

Max. deelnemers:   7 (nog 3 plaatsen beschikbaar)

Kosten:                   verblijf 1 persoons- kamer: € 365,-

                                verblijf 2 persoons- kamer: € 325,-


Inbegrepen:            Verblijf in de Villa

                                Sapjes en Smoothies,

                                Yogalessen, Meditatie & overig programma


                                Receptenboek voor 10 dagen (e-boek)

                                Voor- en nabegeleiding 

Niet inbegrepen:     Vervoer (het is 3h rijden vanaf Amsterdam, we zullen zoveel mogelijk carpoolen)

 

Aanmelding:            via info@de-ruimte.net

                                je aanmelding staat als je € 150,- aanbetaling hebt overgemaakt aan 

                                Fantastree, rek.nr NL37 TRIO 0212 2628 23 ovv  "Yoga & Detox La-Roche" 

 

Recensies
Suzanne:
Ik heb meegedaan met een (lente) detox weekend voor vrouwen in de Ardennen. Tanja heeft heel zorgvuldig het weekend georganiseerd, met ruime aandacht voor alle details en alle deelnemers. Het verblijf was fantastisch, met een sauna & jacuzzi in een mooie natuurgebied. Ook al heb ik weinig ervaring met meditatie en yoga (en detox-en), heeft Tanja mij (en iedereen) goed kunnen begeleiden zodat ik het meeste kon uithalen van de lessen. We hebben ook van heerlijke sapjes en smoothies en (verdunde) soepen genoten die Tanja zorgvuldig van te voren heeft uitgezocht en die we samen hebben voorbereid. En als bonus ben ik 3 kilo afgevallen : ). Ook voor en na het weekend zijn we begeleid met heerlijke recepten om verantwoord af en op te bouwen. Haar aandacht voor details en haar fijne manier van zijn heeft ervoor gezorgd dat het weekend vlekkeloos liep. Ik denk dat het zo goed gaat omdat Tanja een ware "natural" is in wat zij doet. Love what you do, do what you love.
Daniela:
" Ik had dit detox-weekend al maanden van te voren geboekt omdat de timing (eind maart met nieuwe maan) meteen goed voelde. Vooraf werd ik goed geïnformeerd over wat te doen en vooral laten, met verrassend lekkere recepten. Gelukkig wist ik wat ik kon verwachten en is het meer dan alleen sap-vasten. Want juist innerlijk werd er van alles geschoond. Niet zonder lichamelijk ongemak dus. Hoe fijn is het dan om met vrouwen samen te zijn, die allemaal het soort gelijke doormaken. Ieder op haar eigen manier.
De setting, de sfeer, de fysieke plek, Tanja's begeleiding, het samen eten voorbereiden in de grote keuken…alles was fijn en ondersteunend. Of je nu even op jezelf wilde zijn of onder de vrouwen, alles kon en liep als vanzelf. De warmte van de sauna, van de zon, de massagestralen van het bubbelbad waren meer dan welkom in dit proces. Ik ging als een geschoonde hernieuwde ik weer naar huis. Al waar ik ook daar nog kon nagenieten van de overheerlijke recepten om langzaam weer in het 'normale' ritme te geraken. In alles de moeite waard!…"
Archief

Vrouwenweekend Yoga & Detox           

Vrijdag, 29 maart   t/m

Maandag, 1 april 2019


Lang Weekend Ardennen                                  Wirtzfeld, Ardennen  (bij Monschau)